0 0
Bali’de Yaşam | Potato Head Beach Club - GB Rehberi

Bali’de Yaşam | Potato Head Beach Club

Read Time:1 Minute, 9 Second

Bir Bali Harikası

Şimdi size anlatacağımız plajda deniz, kum, güneş, renkli içecekler, hareketli müzik gibi ruhumuzu şenlendiren ve alıştığımız “beach” bileşenlerinden çok daha fazlası var!

Endonezyalı mimar Andra Matin tarafından tasarlanan Potato Head Beach Club, Roma’nın meşhur Kolezyum’un yapısından ilham alıyor. Ülkenin farklı yerlerinden topladığı eski panjurları kullanan Matin, Seminyak’ın en eğlenceli mekanlarından birini yaratmış.

Singapur ve Hong Kong’ta da şubeleri bulunan Beach Club’ın asıl evi, üç restoran, iki bar ve Hint Okyanusu’na karşı elinizde içkinizle keyif sürebileceğiniz bir havuza ev sahipliği yapan, Potato Head Beach Club Bali.

Mekan giriş alanı, asma kat ve havuzun önünde yer alan açık kısmıyla üç bölümden oluşuyor. Bizdeki plajların aksine, giriş ücretinin olmadığı Potato Head Beach Club‘ta isterseniz farklı yemekleri tadabileceğiniz restoranda, isterseniz arkadaşlarınızla takılabileceğiniz lounge bölümünde, ya da DJ’e daha yakın olayım ve havuz başında keyif süreyim isterseniz de pofidik koltuklarda oturabilirsiniz. Fakat burası için önceden rezervasyon yaptırmayı unutmayın, sonra üzülürsünüz.

En muhteşemi de, balayı çiftlerinin sıkça tercih ettiği kumsalda yani Hint Okyanusu’na karşı olandan bahsediyoruz, şarap kadehlerinizi romantik bir havada tokuşturabileceğiniz bir diğer pofidik şezlong alanını tercih edebilirsiniz.

Kimsenin sizi bir şeyler sipariş vermeye zorlamadığı, kibar bir personelle haşır neşir olacağınız, havlu kirasının sadece 2 dolar olduğu bu beach club’a bayılacaksınız.

Son olarak mekan sahiplerinin sanat, müzik, film ve tasarım sektöründen kişilerle iş birlikleri kurarak, misafirlerine ilham dolu bir tecrübe sunduğu mekanın, Ağustos ayından itibaren dünyaca ünlü DJ’lere ev sahipliği yaptığını da unutmadan belirtelim.

Happy
0 0 %
Sad
0 0 %
Excited
0 0 %
Sleepy
0 0 %
Angry
0 0 %
Surprise
0 0 %
admin

Recent Posts

İstanbul 2024 Yılbaşı Programları

2024 yılının başlamak üzere olduğu bu özel gecede İstanbul'da unutulmaz bir yılbaşı tatili yapmaya ne…

6 ay ago

Alaçatı’nın En İyi Restoranları – 2023

Alaçatının en iyi restoranları listemize göz atmayı unutmayın.

11 ay ago

İstanbul’un En İyi Havuzları: İstanbul Hilton Bomonti

Yaklaşan kavurucu yaz sıcaklarında şehrin stresinden uzaklaşıp, kaçıp havuz keyfiyle serinlemek isteyenler için İstanbul’un en…

12 ay ago

Tutkum Boğuşmak Show

Tutkum Boğuşmak, gerçek adıyla Utku Ergin'in yarattığı ve Türkiye'nin en önemli ilişki uzmanı ve seksologu…

12 ay ago

Dada Salon Biletleri

Bilet alma deneyimini, öncesini ve sonrasını yeniden tanımlayan sosyal keşif ve planlama platformu Mobilet, mayıs…

1 yıl ago