0 0
Sedef Adası Plaj| Club Ada Sedef |GidelimBuralardan.net - GB Rehberi

Sedef Adası Plaj| Club Ada Sedef |GidelimBuralardan.net

Read Time:5 Minute, 45 Second

Hafta sonu İstanbul’da güzel bir deniz, plaj ya da beach club bulmak her zaman zor olmuştur. Hele de biraz sakin, denizi güzel ve insanların nispeten çolukla çocukla daha az gittiği yerleri keşfetme derdindeyseniz gerçekten zor bir şeyin peşindesiniz demektir. Sizlere yine kısa süreliğine de olsa tatil budur diyebileceğiniz ve long weekend için tatil sepetine eklemenizi önerdiğimiz bir yazı ile karşınızdayız!

Hafta sonunu deniz ile değerlendirmek isteyen ve İstanbul’dan kaçıp gitmek isteyenler Şile  ya da Kilyos plajları alternatiflerini hep cepte tutmuştur. Fakat gidilen uzun mesafeler ve bazen yaşanan hayal kırıklıkları güzel bir hafta sonunu kötü bir maceraya dönüştürmüştür!

Anadolu Yakası’nda oturanların tercihi ise genellikle ada plajlarından yana olmuştur. Özellikle Bostancı ve Kartal’dan deniz yolu ile keyifli bir motor & vapur yolculuğu ile adalara ve buradan aktarmalı deniz taşıtları ile birbirinden farklı özel ve halk plajlarına ulaşmak mümkün. Bizlerse bu seçenekler arasından uzun zamandır aklımızda olan Sedef Adası’nı ziyaret etme kararı aldık ve yola koyulduk.

Gitmeden önce internet üzerinden yaptığımız araştırmalar sonucunda oklar bize Club Ada Sedef ‘i gösteriyordu. Saat 09.30’da Bostancı’dan direkt Büyükada’ya giden Dentur motorlarıyla yaptığımız yolculuğun ardından 10.30 gibi adaya varıyoruz. Büyükada’dan Sedef Adası’nın iskelesine Prenses Tur motorları saat başı tekne kaldırıyor (fakat biz tercih etmedik).

Club Ada Sedef ‘e gitmenin en konforlu yolu saat 11.30’da Büyükada Belediyesi’nin önündeki iskeleden kalkan özel tekne ile gitmek (ücretsiz olduğunu belirtelim).

(Sedef Adası’na yaklaşırken Elio Beach’in önünden geçiyoruz. Buranın ön taraftaki alanı bizleri nedense cezbetmediği için Club Ada Sedef’i seçmekle güzel bir iş yaptığımızı teyit ediyoruz.)

club sedef ada

Club Ada Sedef ‘e ayak bastığımızda çok keyifli ve kaliteli bir yere geldiğinizi hissediyorsunuz. Hizmet veren garsonlar genel olarak çok ilgililer. Beach kısmı ne çok büyük ne de çok küçük. Merak edenler için söylemekte fayda var giriş hafta sonu kişi başı 50TL. (Yan taraftaki halk plajının 20TL olduğu ve alacağınız hizmeti gördüğünüzde kat kat hak ettiğini anlayacaksınız)

Beach’in hemen üst kısmında çok hünerli aşçıların yer aldığı bir restoran mevcut. Garsonların ilgisi ve lezzet yine üst düzeyde. Yemekler inanılmaz lezzetli ve ortam çok keyifli. Ana yemekler 40 TL’den başlayarak seçiminize göre değişiyor. Ortalama kişi başı min. 70 – 80TL’ye güzel bir yemek yiyebilirsiniz.

Denizin rengi ve dinginliği sizi İstanbul’da değil de bambaşka bir yerde hissettiriyor. Deniz temiz ve sıcaklığı gerçekten çok iyi. Söylentilerin aksine bizler deniz anası ile karşılaşmadık.

Beach kısmı (ki aslında bir kumsal yok) hafta sonu olmasına rağmen neredeyse hiç kalabalık değildi. Anladığımız kadarıyla Club Ada Sedef lüks teknelere konsiyerj hizmetleri bizim gibi gelenlerden daha fazla.

Saat 15.00’ten sonra iyi bir DJ müziğin başına geçiyor ve kendinizi Çeşme’de ya da çok başka güzel bir yerde hissettirecek müzikler çalmaya başlıyor. Bu güzel müzik güzel kokteyller ve özel teknelerle gelen misafirlerin sayısının artması ile gece 23.30’a kadar devam ediyormuş. Özellikle akşama doğru bir şeyler içmek hafif rüzgarla birlikte çok güzel oluyor.

Akşama doğru Club Ada Sedef ‘in yine kendine özel tekneleriyle sizleri Büyükada ve Kartal’a bırakıyorlar. Hizmet olarak çok beğendiğimiz, işletme olarak da hayran kaldığımız bu yer için sizlere tavsiyemiz kesinlikle gidiniz. Club Ada Sedef’in işletmecisi o kadar ilgili ve kibar ki misafirlerin tamamını girişte ya da çıkışta kesinlikle bir kez de olsa ilgilenmeye çalışıyor.

Kilyos’taki beach club’larda yol çekip, paranızla rezil olmaktansa Club Ada Sedef ile çok güzel bir hafta sonu geçirebilirsiniz.

 

Beğendiklerimiz: Deniz – Ortam – Ambiyans – HUZUR 

Beğenmediklerimiz: Garsonların zaman zaman artan fazla ilgisi (!)

 

LEZZET: ☆☆☆☆☆

ORTAM: ☆☆☆☆☆

SERVİS: ☆☆☆☆☆

FİYAT: ☆☆☆

FİYAT/PERFORMANS: ☆☆☆☆

ULAŞIM: ☆☆☆

 

club sedef ada

CLUB ADA SEDEF Hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki içerikleri okuyabilir ya da web sitesini ziyaret edebilirsiniz;

İstanbul’daki Prens Adaları içinde en nezih ada olan Sedef Adası; yazın eğlence sektöründe Boğaz’a rakip olmaya başladı. Bu rekabet, bu sezon açılanCLUB ADA SEDEF ile daha da artacak. İstanbul’un ve Sedef Adası’nın en yeni mekanı CLUB ADA SEDEF, plaj, yeme-içme ve eğlence keyfini bir arada sunuyor.

CLUB ADA SEDEF, yeme-içme ve eğlence sektörünün en deneyimli ve en tanınmış isimlerinden biri olan Aydın Samanlı ile genç işadamları Emay İnş. A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi, Kentplus ve Brandium markalarının sahibi Burak Gören, Fatih Uğuz ve Habil Gürsoy ortaklığıyla kuruldu.

CLUB ADA SEDEF, plaj, restoran-bar ve kulüp bölümlerinden oluşuyor. Plaj; pırıl pırıl bir denize ve geniş kapasiteli bir sahile sahip. Plajda gün boyu yeme-içme servisi veriliyor. Güneşlenirken bir şeyler atıştırmak veya içkisini yudumlamak isteyenlere çok özel yiyecekler ve kokteyller servis ediliyor.

CLUB ADA SEDEF’in restoran-barı, adanın dokusuna uygun taş bir binada İstanbulluları ağırlıyor. Çok sıcak ve samimi bir ambiyansı olan restoran-bar 200 kişilik kapasiteye sahip. Restoranın mönüsü Akdeniz mutfağının en özel lezzetleri ve deniz mahsullerinden oluşuyor. Restoranın plaj için de özel bir mönüsü bulunuyor.

CLUB ADA SEDEF’in restoran-barı gece olunca bir kulübe dönüşüyor. CLUB ADA SEDEF’te özellikle hafta sonları DJ partilerine ve eğlenceli gecelere ev sahipliği yapacak.
CLUB ADA SEDEF’te bir de Rum meyhanesi bulunuyor. Denize sıfır konumlanan Rum meyhanesinin başında ise Theo bulunuyor. Rum meyhanesi ve eğlencesinde en önemli isimlerden biri olan ünlü şarkıcı Fedon’un oğlu Theo, bu yaz CLUB ADA SEDEF’te müdavimlerini ağırlayacak.

CLUB ADA SEDEF, 200 kişilik düğün, davet ve parti organizasyonları için de İstanbullulara hizmet verecek. Kokteyl porolonge konseptinde ise 300 kişilik organizasyonlar gerçekleştirilebilecek.

CLUB ADA SEDEF, bu yaz İstanbullulara, sabahın ilk saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar lezzetli, keyifli ve eğlenceli saatler yaşatacak.

CLUB ADA SEDEF’TEN VIP MİSAFİRLERE LÜKS HİZMET
Dünyaca ünlü, Hollanda asıllı Van Dutch tekneleri Türkiye’de ilk kez Club Ada Sedef’in özel misafirleri için hizmet veriyor. Yaz sezonu boyuncaClub Ada Sedef’in VIP müşterilerinin transfer hizmetlerinde kullanılacak olan Van Duth tekneleri, lüks ve ihtişamıyla sınır tanımıyor. Hollanda yapımı 30 ve 40 feet’e sahip olan Van Dutch teknelerinden Türkiye’ye 2 adet getirildi ve bu tekneler sadece Club Ada Sedef’in özel misafirleri için hafta sonları hizmet verecek. Ultra lüks, 30 ve 40 knot’a ulaşan Van Dutch tekneleri, misafirlerini İstanbul’un istedikleri sahilinden alıp Club Ada Sedef’e getirecek sonra da istedikleri yere bırakacak. Van Dutch tekneleri 6 ve 10 kişilik kapasiteye sahip. Club Ada Sedef’in VIP müşterileri için keyif Van Dutch teknelerinde başlayacak…

SEDEF ADASI
Marmara Denizi’nin en özel adalarından biri olan Sedef Adası, Büyükada’ya 5 dakika, Kınalı’ya ve Burgaz ada’ya 7 dakika, Kartal’a ise sadece 10 dakika uzaklıkta yer almaktadır. Bostancı’ya 25 dakikalık mesafede bulunan Sedef Adası’na şehir hatları vapuruyla da ulaşım sağlanabilinir. Otel ve pansiyonun bulunmadığı Sedef adası tekne tutkunlarının ve eğlence severlerin uğrak yeridir.

GÜNÜBİRLİK TATİLİN VE EĞLENCENİN EN KISA YOLU
CLUB SEDEF
Aydın Samanlı’nın işletmeciliğini yaptığı Sedef Adası’nın en büyük ve en yeni mekanı; Club Sedef, haftanın 7 günü misafirlerine hizmet vermektedir.
Konsiyerj Hizmetleri:

• ÖZEL DEMİRLEME ALANI
• İDO,DENİZ TAKSİ, MAVİ MARMARA , PRENSTUR İLE ULAŞIM
• VIP MİSAFİRLERE ÖZEL TEKNELERLE TRANSFER HİZMETİ
• GENİŞ ALANA SAHİP PLAJI
• 200 KİŞİ KAPASİTELİ RESTORAN&BAR
• AKDENİZ MUTFAĞI
• ÖZEL KOKTEYL VE İÇKİ SERVİSİ
• RUM MEYHANESİ
• DÜĞÜN,DAVET,PARTİ VE ORGANİZASYON HİZMETİ
• CANLI MÜZİK PERFORMANSI

Happy
0 0 %
Sad
0 0 %
Excited
0 0 %
Sleepy
0 0 %
Angry
0 0 %
Surprise
0 0 %
admin

View Comments

Recent Posts

İstanbul 2024 Yılbaşı Programları

2024 yılının başlamak üzere olduğu bu özel gecede İstanbul'da unutulmaz bir yılbaşı tatili yapmaya ne…

7 ay ago

Alaçatı’nın En İyi Restoranları – 2023

Alaçatının en iyi restoranları listemize göz atmayı unutmayın.

12 ay ago

İstanbul’un En İyi Havuzları: İstanbul Hilton Bomonti

Yaklaşan kavurucu yaz sıcaklarında şehrin stresinden uzaklaşıp, kaçıp havuz keyfiyle serinlemek isteyenler için İstanbul’un en…

12 ay ago

Tutkum Boğuşmak Show

Tutkum Boğuşmak, gerçek adıyla Utku Ergin'in yarattığı ve Türkiye'nin en önemli ilişki uzmanı ve seksologu…

1 yıl ago

Dada Salon Biletleri

Bilet alma deneyimini, öncesini ve sonrasını yeniden tanımlayan sosyal keşif ve planlama platformu Mobilet, mayıs…

1 yıl ago